• Prijatelj sajma

 • Izlagači 2018

  Trudi Baby Care – Briga o djetetu postaje igra!
  Dječja kozmetika Trudi objedinjuje hranjive tvari i prirodne sastojke iz pčelinje košnice u blage proizvode uz koje briga o djetetu postaje igra. Zahvaljujući delikatnim i nježnim sirovinama, Trudi proizvodi su osobito pogodni za svakodnevno pranje i njegu najzahtjevnije i najnježnije dječje kože.

  Posjeti stranicu

  Salvit- Mame vjeruju, djeca vole!
  Linija Salvit sadrži proizvode ciljano formulirane za specifične nutritivne potrebe, inovativnog oblika primjene koji će osigurati unos potrebnih nutrijenata na prihvatljiv i učinkovit način.
  Salvit osigurava suplementaciju temeljenu na znanstveno priznatim spoznajama, istovremeno ispunjavajući očekivanja potrošača.

  Posjeti stranicu

  Tigar Teo stiže u Karlovac kako bi vam objasnio sve o Allianz dječjem osiguranju, koje vašem djetetu pruža financijsku sigurnost u trenutku kada samostalno kreće u život. Svi želimo svojoj djeci omogućiti najbolji start u životu. S Allianz dječjim osiguranjem činimo upravo to!

  Posjeti stranicu

  Najveći kompleks zatvorenih bazena u Hrvatskoj – aqua park Krapinske toplice Aquae Vivae – predstavit će vam svoju super obiteljsku ponudu!

  Posjeti stranicu

  Anosoft u ponudi ima preko 100 setova za izradu drvenih modela prilagođenih svim uzrastim, i to po sistemu: složi, obojaj, igraj se. Ovi proizvodi potiču kreativnosti kod najmlađih, odmiču mlade od ovisnosti od novih tehnologija, potiču ih na druženje s roditeljima i prijateljima.

  Posjeti stranicu

  Tvrtka Parnad će predstaviti Vorwerk proizvode – Kobold sisteme za čišćenje, koji postižu impresivne rezultate čišćenja. Snaga usisavanja iza sebe ne ostavlja ništa osim briljantne čistoće i, zahvaljujući Dovina mirisnim pločicama, predivno svjež miris u prostoriji. A čist dom je pola zdravlja – za Vas i Vašu djecu!

  Posjeti stranicu

  Itana iz Samobora nudi vam odjeću za djecu od 0 do 6 godina izrađenu od 100% pamuka. U ponudi su bodiji, majice, slinčeki, torbe… Posebno su ponosni na svoju ručnu doradu.

  Posjeti stranicu

  Trifolium je hrvatski baby brend tekstilnih rukotvorina. Krpice, zakrpice, konci, vunice, gumbići…u stvaraonici se pretvore u široku ponudu jastučića za bebe, kapica, trakica, šeširića, igračkica, dekica, lutki, heklanih proizvoda kao iz bajke: haljinica, papučica…Trifolium – od srca za sreću!

  Posjeti stranicu

  Tvrtka Dally već 20 godina proizvodi odjeću za bebe, djecu i odrasle. Povodom svog drugog izlaganja u Karlovcu pripremili su super cijene! Dođite i uvjerite se u Dally kvalitetu po niskim cijenama!

  Posjeti stranicu

  Prisutan na najvećim manifestacijama u Hrvatskoj, Movie Corn konačno stiže i u Karlovac! Uživat ćete u njihovim fritulama, kokicama i šećernoj vati, a moći ćete kupiti i prekrasne balone! Trebate li mini dječje igraonice za rođendane, na njihovom štandu ćete doznati što sve imaju u ponudi!

  Posjeti stranicu

  Humanitarna udruga za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti Jak kao Jakov predstavit će vam se sa svojim nadaleko poznatim anđelima, ukrasnim kutijama i drugim uporabnim predmetima te slikovnicama i dječjim majicama.

  Posjeti stranicu

  Obrt “Branka”, koji postoji već 25 godina, će vam na Sajmu predstaviti dječje jastučiće, posteljine s imenima, pregačice, personalizirane podmetače za stol te krsni program.

  Posjeti stranicu

  Domaća radinost Gregurek predstavit će vam svoj unikatni nakit, koji izrađuju od cirkona i blještavih boja. Njihov je nakit vrlo moderan, a zaštitni znak su im atraktivne statement ogrlice.

  Posjeti stranicu

  Ovaj karlovački obrt predstavit će vam se predivnim personaliziranim mirisnim lanternama.

  Posjeti stranicu

  Euroherc osiguranje na Sajmu će promovirati svoje dječje životno osiguranje.

  Posjeti stranicu

  Plesni i sportsko-rekreacijski klub CasaBlanka – Popularni karlovački plesni klub na svom će vam štandu dati informacije o svojim bogatim plesnim i rekreacijskim programima, kojima se možete svakodnevno baviti u njihovom prostoru.

  Posjeti stranicu

  Na štandu OPG-a Živčić moći ćete kupiti razne vrste meda i medenjake.

  Posjeti stranicu

  Na štandu OPG-a Polović-Štenta moći ćete kupiti domaći džem od malina, sirupe od malina i bobica bazge, bučino ulje, sok od buče i mrkve, više vrsta brašna, sušene mljevene gljive shiitake i propolis.

  Posjeti stranicu

  OPG Kovač će vam na svom štandu ponuditi bučino ulje, orahe, lješnjake, bučine koštice, zdravi mix (lješnjak, orah, koštice), brašna (heljdino, bučino, pšenično, kukuruzno) hladno prešano orahovo i bučino ulje.

  Posjeti stranicu

  Na štandu OPG-a Stanar moći ćete kupiti razne vrste meda, propolis, jabučni ocat, ječmenu kašu i razna brašna.

  Posjeti stranicu

  OPG Kolenc na Sajmu će prodavati izvrsnu aroniju i proizvode od aronije.

  Posjeti stranicu

  Kušajte prefine džemove od jagoda i malina OPG-a Bosiljevac!

  Posjeti stranicu

  Škola stranih jezika „Terranova“ predstavit će vam svoje tečajeve stranih jezika „Od kikića do penzića“ te mentalnu aritmetiku ALOHA za djecu od 4 do 13 godina – program koji su u Karlovcu jedini ovlašteni provoditi.

  Posjeti stranicu

  Wüstenrot stambena štednja je idealan poklon roditelja, kumova, baka ili djedova za najmlađe. Upravo o ovom obliku štednje sve ćete moći doznati na 5. Dječjem sajmu Karlovac.

  Posjeti stranicu

 • Kontakt

  Dječji sajam Karlovac
  ZIA produkcija d.o.o.
  Trnjanska cesta 65
  10000 Zagreb

  Mob: 098/456337
  Email: zia@ziaproduction.com

  Hosting & web development by studioP

 • Karlovac
  15°
  blaga naoblaka
  vlaga: 50%
  vjetar: 2m/s SO
  Maks. 17 • Min. 17
  Weather from OpenWeatherMap
 • free vector