• Prijatelj sajma

 • Izlagači 2017

  Podravka – uvijek sa srcem!

  Zahvaljujući povjerenju naših potrošača, Podravka je postala prehrambeni brand br.1, ne samo u Hrvatskoj, već u cijeloj regiji.
  Podravkini proizvodi jedinstven su spoj tradicije, koja prepoznaje i poštuje lokalne i regionalne okuse, i suvremenosti, koja prati trendove i tehnološke dosege.
  Naše proizvode pod markom Podravka, uz visoke standarde kvalitete, odlikuje brza i jednostavna priprema koja istodobno ostavlja prostor za kulinarsku maštovitost.
  Kontinuiranim širenjem asortimana prilagođavamo se potrebama na tržištu i svojim potrošačima. Poštujući tradiciju, a u kombinaciji s najsuvremenijim kreativnim metodama i tehnološkim dostignućima, postavljamo standarde i stvaramo najnovije trendove.

  Posjeti stranicu

  Lino, prirodno i fino!

  Lino uvijek sprema nešto fino, vodi vas kroz živopisni svijet prirode u kojem ubire samo probrane, najbolje plodove i poziva vas sladokusce dobra teka na pripremu finih i slasnih obroka.
  Ukusna i zdrava Lino dječja hrana pruža sve sastojke nužne za djetetov rast i razvoj, a ujedno je omiljena poslastica. Nježni, raznovrsni okusi i blaga konzistencija kašica čini ih djeci prihvatljivom i ukusnom hranom, lakom za gutanje i uvodom u samostalno uzimanje hrane žlicom.
  S Lino proizvodima svaka je obveza lakša, a dječja igra veselija jer su iznimno bogati vitamninima i mineralima.
  Neka vam Lino proizvodi budu izvor energije za svakodnevne izazove, neizostavne u igri, školi, na izletu ili jednostavno – slatka pauza.

  Posjeti stranicu

  Trudi Baby Care – Briga o djetetu postaje igra!
  Dječja kozmetika Trudi objedinjuje hranjive tvari i prirodne sastojke iz pčelinje košnice u blage proizvode uz koje briga o djetetu postaje igra. Zahvaljujući delikatnim i nježnim sirovinama, Trudi proizvodi su osobito pogodni za svakodnevno pranje i njegu najzahtjevnije i najnježnije dječje kože.

  Posjeti stranicu

  Salvit- Mame vjeruju, djeca vole!
  Linija Salvit sadrži proizvode ciljano formulirane za specifične nutritivne potrebe, inovativnog oblika primjene koji će osigurati unos potrebnih nutrijenata na prihvatljiv i učinkovit način.
  Salvit osigurava suplementaciju temeljenu na znanstveno priznatim spoznajama, istovremeno ispunjavajući očekivanja potrošača.

  Posjeti stranicu

  Tigar Teo stiže u Karlovac kako bi vam objasnio sve o Allianz dječjem osiguranju, koje vašem djetetu pruža financijsku sigurnost u trenutku kada samostalno kreće u život. Svi želimo svojoj djeci omogućiti najbolji start u životu. S Allianz dječjim osiguranjem činimo upravo to!

  Posjeti stranicu

  Najveći kompleks zatvorenih bazena u Hrvatskoj – aqua park Krapinske toplice Aquae Vivae – predstavit će vam svoju super obiteljsku ponudu!

  Posjeti stranicu

  Itana iz Samobora nudi vam odjeću za djecu od 0 do 6 godina izrađenu od 100% pamuka. U ponudi su bodiji, majice, slinčeki, torbe… Posebno su ponosni na svoju ručnu doradu.

  Posjeti stranicu

  Trifolium je hrvatski baby brend tekstilnih rukotvorina. Krpice, zakrpice, konci, vunice, gumbići…u stvaraonici se pretvore u široku ponudu jastučića za bebe, kapica, trakica, šeširića, igračkica, dekica, lutki, heklanih proizvoda kao iz bajke: haljinica, papučica…Trifolium – od srca za sreću!

  Posjeti stranicu

  Posjetite Gradsko kazalište Zorin dom na Sajmu i saznajte koje vam nove predstave nude! Osim toga, možda vas zainteresiraju da postanete članovi njihovog Dramskog ili Baletnog studija ili pak dječjeg zbora Zorica!

  Posjeti stranicu

  Prisutan na najvećim manifestacijama u Hrvatskoj, Movie Corn konačno stiže i u Karlovac! Uživat ćete u njihovim fritulama, kokicama i šećernoj vati, a moći ćete kupiti i prekrasne balone! Trebate li mini dječje igraonice za rođendane, na njihovom štandu ćete doznati što sve imaju u ponudi!

  Posjeti stranicu

  Humanitarna udruga za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti Jak kao Jakov predstavit će vam se sa svojim nadaleko poznatim anđelima, ukrasnim kutijama i drugim uporabnim predmetima te slikovnicama i dječjim majicama.

  Posjeti stranicu

  Gospođa Carmela iz Dubrovnika izrađuje igračke od nepredene vune punjene djelomično lavandom radi relaksirajućeg efekta.Oslikava i svilene šalove za mame i kćeri.

  Posjeti stranicu

  Na štandu Fitnessa OF, trudnice će dobiti korisne savjete za rješavanje boli u leđima i zglobovima. Mlade majke moći će se informirati o tome kako se brzo i efikasno riješiti kilograma nakupljenih u trudnoći, a zadržati energiju za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

  Posjeti stranicu

  Gospođa Sanja Kamenović izrađuje unikatni nakit od polu i plemenitih metala i poludragog kamenja. Njezini radovi su unikati prilagođeni kupcima i njihovim željama.

  Posjeti stranicu

  Obrt “Branka”, koji postoji već 25 godina, će vam na Sajmu predstaviti dječje jastučiće, posteljine s imenima, pregačice, personalizirane podmetače za stol te krsni program.

  Posjeti stranicu

  Gospođa Katarina predstavit će svoj unikatni nakit za mame i njihove djevojčice.

  Posjeti stranicu

  OPG Stanar iz Zamršja ponudit će vam svoj med i proizvode od meda, koji su iznimno važni za pravilan rast i razvoj djece.

  Posjeti stranicu

  Trgovina zdrave hrane i prirodne kozmetike Bio Natura na Sajmu će predstaviti najkvalitetnije proizvode za njegu i zdravlje mama, beba i trudnica.

  Posjeti stranicu

  OPG Nevenka Kolenc iz Karlovca na svom će štandu ponuditi proizvode od aronije i upoznati vas sa svim blagodatima jedne od najzdravijih biljaka na svijetu.

  Posjeti stranicu

  OPG Brletić predstavit će svoja domaća brašna koja su odlična za pripremu raznih zdravih kruhova i kolača.

  Posjeti stranicu

  Brainobrain – probudite genijalca u svojem djetetu!
  BRAINOBRAIN je internacionalni dvojezični program koji se provodi u 32 zemlje svijeta te uspješno razvija intelektualne i socijalno emocionalne vještine u djece, koristeći sinergiju više tehnika.
  Brainobrain program je priznat od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te je dobio preporuku nadležnog ministarstva.

  Posjeti stranicu

  Bilijun partner ponudit će vam vlastite proizvode vrhunske kvalitete proizvedene samo od najboljih sastojaka iz prirode.

  Posjeti stranicu

  Bajka će vasm predstaviti svoje jastučiće za dojenje i druge proizvode koji su od velike pomoći i mamama i bebama.

  Posjeti stranicu

 • Kontakt

  Dječji sajam Karlovac
  ZIA produkcija d.o.o.
  Trnjanska cesta 65
  10000 Zagreb

  Mob: 098/456337
  Email: zia@ziaproduction.com

  Hosting & web development by studioP

 • Karlovac
  15°
  blaga naoblaka
  vlaga: 50%
  vjetar: 2m/s SO
  Maks. 17 • Min. 17
  Weather from OpenWeatherMap
 • free vector